divendres, 27 de novembre del 2009

Pràctica de crear un vídeo



El passat dia 23 de novembre com vaig explicar en l’entrada Els mitjans audiovisuals, vam explicar els diferents vídeos i les funcions que tenien. La segona part de la classe la vam dedicar a fer un vídeo amb el programa Windows Movie maker.

Amb aquest programa podem crear vídeo a partir d’una successió d’imatges o d’un vídeo. El primer que hem de fer es crear una carpeta a l’escriptori ( o a un lloc de fàcil accés ), on estiguin totes les imatges, vídeos, sons que hi vulguem introduir. En obrir el programa gabarem una copia en blanc i a mesura que anem fent el vídeo l’anirem guardant per tal de que no és perdi la informació.


EL procés per crear un vídeo:




Primer pas :

Anirem a l’apartat on posa “Capturar Vídeo “(situada a la part esquerra). Si tenim un arxiu de vídeo anirem on posa “ importar vídeo”, si tenim imatges anirem on posa “ importar imatges” i si tenim un arxiu de so “importar àudio o música”. A partir d'aquí, importarem l'arxiu que vulguem.


Segon pas

Anirem a l’apartat “editar pel·lícula” ( situada sota de l’apartat “capturar vídeo”). Dins d’aquest apartat podem anar a:
  • Mostrar las col·lecciones: on podem veure els vídeos que hem fet
  • Ver efectes de vídeo : on podem crear l’efecte d’una foto antiga, tacada, en blanc i negre...
  • Ver transicions de vídeo: on podem escollir diferents transicions pel vídeo o les imatges.
Tercer pas

Finalizar pel·lícula:
  • Guardarla en el ordinador
  • Enviar a càmera: en aquest cas el vídeo es tornaria enviar a la càmera de vídeo o de fotos.

En el meu cas, he seguit tots aquests passos. Pel que fa a la música, la vaig modificar amb el programa Audacity (en l’entrada Audacity, s’explica com funciona) per tal que el final quedes més bonic i no tan tallat com quedava amb el Movie Maker.

Aquest va ser el resultat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada