dijous, 19 de novembre del 2009

Aquàrium


Tercera parada………. Aquàrium

La tercera excursió que vam realitzar, va ser la que vam organitzar nosaltres: La Marta , la Raquel i jo . Com os vaig explicar en la valoració de la reserca de l'activitat educativa.

Vam anar a l’aquàrium i vam poder veure una proposta educativa per nens d’educació infantil. Aquesta proposta consistia en anar visitant algunes peixeres i anar explicant als nens coses dels peixos. Com per exemple: on tenien els ulls, on tenien la cua.... També els hi va explicar històries de la vida dels animals però ho explicaven amb una petita representació. Per acabar,els monitors, van fer una representació a un petit teatre.

Gràcies aquesta excursió,vam poder veure que les monitores havien preparat als nens per a l’activitat ja que moltes preguntes que feia la monitora els nens les sabien respondre amb facilitat. En general faig una valoració positiva de l’activitat ja que vam poder vienciar una activitat amb nens i veure les seves reacions al veure els animals. A continuació una imatge d’una de les peixeres:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada