dissabte, 21 de novembre del 2009

Auditori

Última parada….. Auditori

Ahir vam anar a l’Auditori de Barcelona on vam realitzar: una visita guiada pel museu dels instruments, un concert de corda per a nens de 2 anys i una conferencia on ens explicaven el projecte pedagògic.

En la visita del museu dels instruments vam poder veure diferents instruments de diferents èpoques d’Europa. Hi havia de l’edat mitjana, del renaixement... tots tenien característiques diferents. Alguns estaven recoberts de pell d’animal, altres tenien unes formes estranyes... També vam poder veure instruments d’Àsia, Àfrica, Oceania.... En finalitzar la visita hi havia una aula interactiva on tu podies tocar diversos instruments. Tenies un contrabaix, una guitarra elèctrica, un orgue i instruments de percussió.

El concert de corda per a nens de 2 anys va estar molt bé ja que combinaven el teatre amb els instruments, amb la qual cosa era més divertit. Van tocar algunes cançons conegudes i van fer que el públic les cantes.

En la conferència ens van explicar com funcionava el servei pedagògic de l’auditori i les propostes que feien per les escoles.

El que més em va agradar de tota la visita va ser el concert de Corda i descorda. Crec que és un concert força interessant per els nens d’educació infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada