dilluns, 16 de novembre del 2009

NatuParck

Primera parada…… Natu Parck

Una aventura que tots hem de viure.


L’activitat a consistit en passar per ponts tibetans, tirulines, passarel·les.... amb plataformes de 8 metres d’alçada. Una activitat per descarregar adrenalina i per als més atrevits.


La primera sensació que tots hem tingut tots a sigut de por per l’alçada de les plataformes. Realment ho has de viure per creure-ho. Les primeres i les últimes proves unes de les més dures del recorregut. Sobre tot la primera on havies de passar per sobre d’una corda a 8 metres d’alçada on una mala posició dels peus podia fer-te caure( no cauries al terra per què estaves agafat per un arnes xo si et quedaries suspesa a l’aire).


Cal destacar la extrema seguretat en tot moment i el control del monitors en tots els recorreguts. Abans de pujar a l’activitat, fas un curs( on les activitats estan a 2 metres d’alçada aproximadament) on t’ensenyen a fer funcionar l’arnes i a saber realitzar les diverses activitats.


També hem pogut veure el circuit per educació infantil adaptats a nens de p4 i p5 amb poca alçada. El monitor ens explicava que les reaccions dels nens depenia del grup, alguns nens ploraven o no volien pujar i altres més atrevits els agradava molt. La seguretat ques’ utilitza amb els nens d’educació infantil és diferent, usen un peto arnes por poder agafar-los bé. Tot i això, en tot moment, els nens estan controlats per un adult (monitor).


La experiència personal de l’activitat a sigut molt bona . Os recomano que hi aneu per què os ho passareu molt bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada