dimecres, 28 d’octubre del 2009

La presentació d'un bon treball

Ahir , dia 27 d’Octubre del 2009 a la classe de Seminari de la Professora Pia, vam tractar un tema molt important: Com presentar un treball. Aquest tema va sorgir arrel de lliurar-nos els treballs del llibre: Bosch, E. Educació i vida quotidiana. Romanyà/Valls: Eumo , 2004.

La professora, ens va explicar com havíem de presentar un treball. Tots els treballs han de ser a doble cara i si és vol amb fulls reciclats.

La portada: A la portada ha d’haver: Un títol centrat i sense color, si es possible el logo de la universitat, a la part inferior del full ha d’haver: Nom, Curs, Data, professora i Seminari. Darrere la portada no ha d’haver cap escrit.

Índex: Amb l’índex començarem la numeració de pàgines. Els continguts de l’índex han de ser: una introducció, el contingut, les conclusions, la ressenya bibliogràfica i els annexos tot mencionat amb la seva respectiva pàgina . Els annexos, han d’estar numerats i portar un títol per cada tema. Si tenim moltes fotografies, les posarem als annexos. Darrere del índex no ha d'haver cap escrit.Negreta

Contingut: El contingut ha d’anar paginat a doble cara.

A la ressenya bibliogràfica hem de posar el llibre/s que hem fet referència dins del treball. És important, citar als autors. També, vam aprendre a citar autors a partir de la normativa ISO.

La frase que més m’ha agradat a sigut: El petit detallés el més poderós . Crec que tots hem de cuidar molt els detalls ja que en un treball o en la vida en general un petit detall pot canviar molt els continguts o l’aspecte extern.

Crec que aquesta era una de les classes més importants ja que és fonamental saber presentar un bon treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada