dimecres, 16 de desembre del 2009

Pràctica mapa conceptual


Per realitzar la practica del mapa conceptual, hem utilitzat un programa anomenat Camp Tools. Aquesta progrma serveix per odenar les idees de manera clara i entenedora. Aquest ha estat el resultat:




Posteriorment, vam realitzar la pràctica d'un fluxograma. Els fluxogrames són unes eines molt útils, serveixen per:

  • Planificar tasques pròpies relacionades amb el desenvolupament de la tasca professional. Per exemple representar el procés per a l'acollida d'un nou professor o alumne a l'escola.

  • Ensenyar als alumnes aquesta eina, tenint present que l'eina és un bon mitjà per aprendre i practicar amb: Presa de decisions, resolució de problemes, planificació, organització, destriar la informació essencial de l'accessòria, definició d'ordres i instruccions, compliment de normes i estructures,..
Per crear un fluxogrma he utilitzat el programa online Gliffy. El procés ha estat el següent:

1) Ens hem d'obrir un compte on ens demanen una direcció de correu electrónic i una contrasenya per poder entrar els pròxims cops.

2) anem al menú superior "Flie" new i li posem un nom al arxiu. Un cop creat, podem comença a dissenyar-lo amb les fletxes i els bacates que tenim dins la pàgina. Per editar els bocates, un cop l'hem fixat al lloc on volem situar-lo fem un cilic sobre i podrem escriure-hi. Si volem canviar el color del fons o el de la lletra, podem utilitzar el menú situat a la part esquerra.

Aquest ha sigut el resultat:



La informació ha estat extreta del blog de l'estudiant

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada